Награди


За да не спирате да създавате красота и да правите света по-цветен, Стар Нейлз – България са подготвили награди за победителите в конкурса "Любим маникюрист за 2018 г.":

I МЯСТО
ВАУЧЕР НА СТОЙНОСТ 800 лв. за продукти с марка SNB Professional

ПОБЕДИТЕЛЯТ в конкурса, освен че ще се окичи с титлата „Любим маникюрист за 2018 година“, ще получи ВАУЧЕР НА СТОЙНОСТ 800 лв. за продукти с марка SNB Professional, почетна грамота от „Стар Нейлз - България“ и уникалната възможност един от неговите модели с авторски дизайн да бъде направен за маникюра на Веси Бонева за снимките на един неин видеоклип.

II МЯСТО
ВАУЧЕР НА СТОЙНОСТ 600 лв. за продукти с марка SNB Professional

Маникюристът заел ВТОРО място в конкурса ще получи ВАУЧЕР НА СТОЙНОСТ 600 лв. за продукти с марка SNB Professional и почетна грамота от „Стар Нейлз – България“.

III МЯСТО
ВАУЧЕР НА СТОЙНОСТ 400 лв. за продукти с марка SNB Professional

За почетното ТРЕТО място, наградата е ВАУЧЕР НА СТОЙРОСТ 400 лв. за продукти с марка SNB Professional и почетна грамота от „Стар Нейлз – България“.

За останалите 22 места от класацията ТОП 25 „Любим маникюрист за 2018 г.“ поименна благодарствена грамота от „Стар Нейлз - България“ за участие в конкурса, в която ще бъде посочено заетото от участника място.

И ОЩЕ!

Всички, отличени като любими маникюристи за 2018 година, класирали се в ТОП 25, ще получат възможността в кратко интервю да споделят с читателите на www.rozali.com най-забавната история, която им се е случила в салона.

Наградите в конкурса са изцяло осигурени от Стар Нейлз – България!